Pagina de tutoriale pentru vopsire zinc
Sc Euro Vabe Group Srl
Importator Direct si Distribuitor National

Brasov - Romania
RO33055100
J08/603/2014ContactE-mail: eurovabe@gmail.com

Tel: +4.0740.374.567

Termeni si conditii generale de vanzare si de utilizare a siteului

Scopul utilizarii siteului este obtinerea de informatii si accesul la produsele/serviciile oferite prin intermediul acestuia. Orice utilizare in alte scopuri este interzisa.

Sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra/companie.

Numarul de telefon si adresa de e-mail sunt obligatorii.

Mesajul scris de solicitant trebuie sa contina o descriere cat mai detaliata pentru a obtine informatia dorita.

In general, produsele prezentate pe site sau in oferte sunt pe stoc, insa varietatea mare de nuante si de tipuri de acoperiri face ca onorarea comenzilor sa se faca dupa o comanda ferma. Este considerat o Comanda Ferma, atunci cand este trimis in scris cu semnatura (persoana fizica/ persoana juridica) si stampila valabila a solicitantului (persoana juridica) si plata avansului.

Renuntarea la comanda din orice motiv atrage de la sine pierderea avansului achitat, al carui valoare se va stabili de comun accord intre parti.

Termenul de livrare este de maximum 20 de zile calendaristice calculate de la data preluarii si acceptarii comenzii solicitantului (acceptul comenzii se face numai dupa plata avansului). Acest termen de livrare este orientativ, el putand fi modificat din motive obiective si necontrolabile de catre administratorul siteului.

Transportul coletului se va efectua numai prin intermediul Fan Curier si costul transportului va fi suportat de vanzator la achizitii de minim 300 lei + TVA pe o singura factura. Pentru o suma mai mica de 300 lei + TVA costul transportului revine in sarcina cumparatorului. Informatii legate de costurile de transport se poate obtine de la administratorul siteului.

Plata pentru contravaloarea comenzii se va face prin virament bancar pe baza facturii proforme emise de adminsitratorul siteului. Dupa caz se poate efectua plata produselor comandate prin serviciul ramburs oferit de firma de curierat Fan Curier.

Produsele vandute nu se returneaza si nu se schimba, contravaloarea lor nu se inapoiaza.