Pagina de tutoriale pentru vopsire zinc


Vopsea Acoperis Tabla Zincata


Vopseaua WS Plast M4200 dedicat special suprafetelor zincate, este ceea mai buna metoda de vopsire al tablei zincate.

Rezistenta in timp, cu proprietati anticorozive si protectie Ultraviolete, Vopseaua WS Plast M4200 realizeaza o pelicula Plastic Lichida pe suprafata acoperita.

Se aplica direct pe Tabla zincata fara a realiza un strat de aderenta in prealabil. Nu este necesar utilizarea unui grund special inainte de vopsire, se aplica direct peste stratul Zincat.

Pentru a mari rezistenta si a creea un strat consistent, rezistent intemperiilor se recomanda aplicarea Vopselei WS Plast M4200 in doua straturi. Grosimea stratului de vopsea uscata trebuie sa fie de min 50-80 microni realizabil din aplicarea a cel putin 250 Grame/Mp.

Suprafata tablei trebuie sa fie curata, fara pete de grasime ori rugina si se recomanda ca inainte de aplicare sa se prelucreze suprafata cu un smirghel (granulatie mai mare) pentru a marii aderenta.

Nu se recomanda aplicarea vopselei WS Plast M4200 peste Grund pe baza de rasini Alchidice, suprafata trebuie sa fie curata, fara urme de alte vopsele ori grunduri.

Tabla cu pete de rugina, se recomanda sa se curete cu o perie de sarma si sa se faca o retusare cu produsul WS Zinc 80/81. Inainte de vopsire este bine daca refacem stratul de Zinc afectat.

Vopseaua WS Plast M4200 este destinat atat suprafetelor zincate noi, cat si celor vechi. Dupa curatarea/decaparea vopselei vechi de pe tabla, se aplica WS Plast M4200 oferiind astfel protectie anticoroziva multi ani. Refacerea vopselei in timp, va fii foarte usoara si fara costuri majore.

Dupa decapare, curatare, degresare, retusare puteti aplica Vopseaua WS Plast M4200 prin toate metodele cunoscute, sau chiar si prin metoda de vopsire Electrostatica.

Pentru diluare si degresare, se va utiliza numai Diluantul MV751 dedicat special in acest scop (urmareste pret diluant in lista de produse).


Ambalare Pret
2,5 l - Cutie 190 Lei
11 Kg - Galeata 690 Lei
Preturile NU contin TVA (19%)

Pentru mai multe culori CLICK AICI